Повідомлення про реорганізацію

В категорииОПТД № 3
Автор Nick

Повідомлення кредиторів про припинення КНП ХОР «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 3» шляхом приєднання до КНП ХОР «ОБЛАСНИЙ ФТИЗІОПУЛЬМОНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»

Повідомляємо, що КОМУНАЛЬНЕ  НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 3», код 24342780, розташоване за адресою: вулиця Таранівське шосе, 70, місто Зміїв, Харківська область, 63403 на виконання рішення XXIV сесії VIII скликання від 27 червня 2024 року № 884-VIII « Про оптимізацію фтизіопульмонологічної служби Харківської області» відповідно до статей 105-108 Цивільного кодексу України про припинення своєї діяльності шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО  НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ФТИЗІОПУЛЬМОНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР».

Зазначеним рішенням призначено комісію з припинення   КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 3» шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО  НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ФТИЗІОПУЛЬМОНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» та визначено план перетворення.

Про прийняття рішення щодо реорганізації (припинення шляхом приєднання) 07.08.2024 до Єдиного державного реєстру внесено відповідний запис.

Відповідно до вимог ст. 105 Цивільного кодексу України, строк заявлення кредиторами своїх вимог до  КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 3» становить 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо реорганізації (припинення шляхом приєднання), а саме до 07.10.2024.

Відповідно ч.5 ст.105 Цивільного кодексу України, заяви кредиторів будуть прийматись протягом 2 (двох) місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо реорганізації (припинення шляхом приєднання)  на офіційному веб-сайті Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у тому числі у формі відкритих даних відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», за місцезнаходженням комісії з припинення підприємства: 61096, м. Харків, вулиця Ньютона, 145.

Повідомляємо, що усі активи та зобов’язання у повному обсязі переходять до КОМУНАЛЬНОГО  НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ФТИЗІОПУЛЬМОНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» як – правонаступника.

Кредитор після надіслання йому повідомлення про реорганізацію (припинення) може вимагати від юридичної особи, що припиняється, виконання зобов’язань якої не забезпечено, припинення або дострокового виконання зобов’язання, або забезпечення виконання зобов’язання, крім випадків, передбачених ч.1 ст.107 Цивільного кодексу України.

У разі, якщо кредитор протягом 2 місяців не звернувся до КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 3» з письмовою вимогою, вважається, що він не вимагає від підприємства вчинення додаткових дій щодо зобов’язань перед ним. В такому разі, зобов’язання підприємства перед кредитором будуть передані згідно з передавальним актом підприємству-правонаступнику та будуть виконуватись останнім згідно умов передбачених в правочині, що був укладений між таким кредитором та підприємством, як вимагає ч.2 ст.107 Цивільного кодексу України.

Письмова вимога кредитора подається (надсилається) за місцезнаходженням: вулиця Таранівське шосе, 70, місто Зміїв, Харківська область, 63403

Контактні телефони підприємства: (05747)33729

Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством.

 

Голова комісії з припинення Олена ГРИНІШИНА

Коментарі до цього запису заборонено.